Coşul tău este gol! Ok
CROITORIE PERSONALIZATĂ
Modelele noastre, pe dimensiunile tale

Rochii de Ocazie

Sortare după:

Istoria Rochiilor de Seară

Rochia de seară a fost dintotdeauna o preocupare pentru femei. Stilul rochiilor de seară pare să își aibă originea în secolul al XV-lea și un rol important în definirea acestui stil de rochii l-a avut Philip cel Bun, ducele Burgundiei, pasionat de modă și design vestimentar.

Rochiile de Ocazie moderne

În zilele noastre, rochiile pentru ocazii speciale vin în diferite forme, siluete sau lungimi, de la rochii mulate simple, până la rochii ample sau cu trenă, de la rochii în culori simple și sobre, până la rochii în culori vii și îndrăznețe.

Rochii Laura Galic

La atelierul Laura Galic ne dorim, mai presus de orice, să avem cliente fericite și mulțumite, iar rochia de seară trebuie sa reflecte în oglindă cea mai buna versiune a dumneavoastră. Pe lângă o ținută de ocazie deosebită, vă oferim și consiliere obiectivă gratuită.

Știm cât este de greu să găsiți o ținută care să vă vină perfect, de aceea la atelier Laura Galic, toate rochiile de ocazie se realizează la comandă, pe măsuri personale. De asemenea, puteți alege dintr-o gamă variată de materiale de cea mai bună calitate.

+4 0770 247 974